Post by dedotenelturt on Feb 16, 2022 10:33:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Mängisin seda mängu pärast pikka tööpäeva lõõgastumiseks, kuid mida kõrgemale sa lähed, seda ärevamaks see muutub, sest tasemed on nii rasked, et ühe taseme läbimiseks kulub päevi.
Farm Heroes Saga Casual rzoq
Hea
Iga pusle esitab mulle väljakutse ja pakub mulle meelelahutust. Ainus viga on selles, et ma raiskan liiga palju reaalset aega. ☺
Üldiselt naudin seda mängu meeletu lõbu pärast. Hüpikaknad on aga tõesti kontrolli alt väljunud. Seal on nii palju kõrvalboonuseid ja märguandeid, millest peate enne mängima asumist taganema, see on naeruväärne. Ja mõnikord hangub see ühel teatisel, nii et pean sundima sulgema ja alustama kogu protsessi uuesti.
Ma vihkan seda, kui olen Rancidi väljakutsel ja lõpetan ülesande, kuid käigud on veel jäänud, mäng lihtsalt lõppeb ja ma ei saa kasutada oma ülejäänud käike võtme kättesaamiseks, nii et kui ma väravani jõuan peab ootama. Tõenäoliselt oleksin võinud selle avada, kui sa poleks mu ülejäänud käike teinud. Seekord jäi mul 7 käiku. seda juhtub iga kord.
Väga rasked tasemed. Läbimiseks tuleb mängida rohkem kui üks kord. Kui teil pole kannatust, ärge mängige
sõltuvust tekitav....kahjuks on sellel asjal tõrkeid ja ma ei tea miks või mida sellega ette võtta. Kõik "abi" käigud on lukus; Mul õnnestub tase läbida ja boonuslabidas või mis iganes näitab lisatuna, aga mängutasemel näitab kõik lukku. Ilmselt kaotasin ostetud esemed 😝, ei saa "võita" ega osta, nii et mis mõte sellel on. Säästan mulle palju $$$, kuna ma ei osta rakendusi......
Ostsin kuldklotsid, et saaksin lisaliigutusi teha ja nüüd ütleb, et ei saa osta, mis sellega lahti on??? Soovin raha tagasi või saan ostu sooritada kuni selle ajani jätan 1 tärni. Palun parandage see või on see lihtsalt pettus, et mängijad ostaksid kullakangid
Äärmiselt lõbus ja armas, kuid edu hilisematel tasemetel sõltub liiga tugevalt võimsuse suurendamisest, muutes selle mängu võidumaks. Neid on nii raske tasuta mängida, et ma hakkan mäletama, miks ma varem desinstallisin. Kui mängusisesed ostud ahvatlevad teid kergesti, jätke see vahele.
Mulle meeldib Farm Heroes Saga, kuid mulle ei meeldi kõik asjad, mida pean läbima, et mängida mängu tasemelt järgmisele. Ma tahan lihtsalt seda mängu mängida, ilma et peaksin ootama, kuni selle nupu vajutamine toimub, ja mul võib olla ainult 5 minutit aega mängida, mitte oodata 5 minutit ja siis mängida. Aitäh, head päeva.
Enam vähhem
Oleks palju parem, kui saaksite kullale juurdepääsu ilma ostmata! Samuti kulub nii kaua aega, enne kui viljad kukuvad ja kaovad, olen tegelikult oodanud 3 minutit, et teha järgmine pööre. Kui ma olen juba kangelase režiimis, ei taha ma oodata. Ma peaksin suutma vähemalt järgmise mängu juurde hüpata
Kunagi armastasin seda mängu, nüüd on liiga palju asju läbi saada, et isegi mängida, et see on naeruväärne. Samuti on umbes viimase kuu jooksul näha, et mul pole Interneti-teenust ja ma ei kasuta seda. (Kõik mu muud mängud mängivad ideaalselt) ei lase mul oste teha ja viimase aja jooksul suletakse rakendus kohe, kui selle avan või mängu ajal. Ma ei saa isegi klienditeenindusse teadet saata. Olen desinstallinud ja uuesti installinud ning see lahendab probleemi ainult ajutiselt, kaotan kõik oma lisad, isegi kullakangid
Väga hea mäng oli ja ma ei saa aru miks see mul ära kustutati. Oleks hea meelega edasi mänginud. Kui jätka ei saa, on mõtetu algusest alata
Mulle meeldib Farm Heroes, see on ainus mäng, mida ma mängin! Üks aasta on möödas ja ma mängin endiselt iga päev. Veel üks aasta ja mängin iga päev. Mängin endiselt iga päev 21.02.2014 seisuga. Aitäh! Ikka mängib! Tundub, et läheb aina raskemaks.
Sa pead mängu täitsa kinni panema ja uuesti avama
Lõbus, aga KALLIS! Arva, et nad peaksid sulle rohkem andma selle eest, mille eest maksad. VÄRSKENDUS:: See pole mitte ainult kallis: nüüd on see KÜLMAV! Ei saa isegi mängida! Külmub ja ei lähe kunagi tagasi normaalseks. Ma vihkan seda mängu praegu! Jääb endiselt ja ma olen selle tõttu oma elud ja auhinnad kaotanud!
Olen seda aastaid mänginud, kuid hiljuti mäng hangub ja ei lase sul liikuda. Sa pead kaotama elu ja alustama otsast. VÄGA masendav!! See juhtub minu mobiiltelefonis ja tahvelarvutis.
Mäng on suurepärane kuus kuud tagasi, ma olin 500 peal, mu telefon ei olnud tumenenud, ei olnud Facebooki sisse logitud, kuid nüüd olen. Ma jõuan järele, et võita see piiramatu arv. Farm Heroes Saga on minu jaoks parim mäng, ma ei taha teist mängida. Midagi uut, mida märkan. kui mängite uut mängu ja kui poseerisite krooni saamiseks, kuid mäng ei anna teile krooni. Ja see ei vii mind hobuste juurde, et rohkem jõudu saada.
Ma ei tea, mis selle mänguga täpselt on, aga ma ei tunne seda. See ei ole minu jaoks visuaalselt atraktiivne nagu Candy Crush. Mulle ei meeldi, kuidas kombod mängivad, ja mulle väga ei meeldi lisatud kangelaserežiim.
Ostsin 3 pkg, millel oli 1 tund piiramatut eluiga, kuid mida pole kunagi saanud! Niisiis, ma ei osta enam enne, kui saan selle, mille eest maksin! Mulle saadeti sõnum, milles öeldi, et mul on karantiinis aidata piiramatult elusid, kuid ma pole kunagi saanud! Mulle öeldi, et pean oma mängu ja profiili värskendama, nii et ma tegin seda, kuid ikkagi ei saanud midagi! See mäng on väga lõbus, kuid seltskond on liiga ahne! Kui nad vaid mõistaksid, saaks ettevõte ikkagi rikkaks, kui nad hindu langetavad, oleks nende müük ilmselt astronoomiline!
see on lahe mäng
Väga hea mäng
Hea mäng, kuid sellel on puudusi. Näiteks kui ma saan telefonis olles kõne või sõnumi või midagi muud, siis see voor lõpeb ja mäng algab otsast peale. Ma kaotan kõik Unicorni lisad või kasutatavad võimendid, mis on minu laos. See on minu suurim probleem selle mänguga
Ajaviiteks parim
Olge rakenduses ostude tegemisel ettevaatlik. Ostsin 10 kullakangi paki ja mulle anti ainult 6. Mul oli juba 2 ja pärast ostmist mulle lisapööret ei tehtud ja kokku oli ainult 8 kangi. Mäng on lõbus, kuid edasipääsuks kõrgematel tasanditel oste sooritamine on ärritav. Olen tasemel 296 ja lõpuks edasiminekuks võib kuluda kuni 4 päeva.
Super mäng
See palub mul seda hinnata iga kord, kui avan rakenduse ja iga paari minuti järel. See on viga, mis vajab tõesti parandamist. Ta hindas seda varem, kuid ei kirjutanud arvustust ja palus mul ikkagi seda hinnata. Samuti on müntide hinnad liiga kõrged! Mulle meeldis see mäng, kuid see rikkus selle minu jaoks.
Kui olete saavutanud teatud taseme, pole roheliste tasemete jaoks enam boonuseid, kuigi see näitab, et teil on ootamas 3 boonust. Miks Bonnie boonused kaovad? Läksin tagasi tasemele 1125, et saaksin rohelise ekraani eest oma 3 viimast boonust kätte. Mul on 3 tärni tasemel 1125, 1110 ja 1095 ja see näitab ikka, et mul pole 3 tärni.
Väga sõltuvust tekitav. Armastan seda! **Viige edasi uusimale (august 2019) värskendusele: pidin muutma oma 5-tärni arvustust 1-ni. Kui saaksin, oleks see 0. Viimane värskendus on muutnud praeguse taseme (1502) läbimise võimatuks. Pärast muru pruuniks muutmist heinaseemne abil muutub see kohe tagasi rohuks. See muudab valgete lammaste kogumise võimatuks. PALUN PARANDA SEE RIKE!! **Uuendus 23.09. Täpselt sama muru/heina probleemi tase 1531. Pole enam lõbus.
Mäng on olnud suurepärane kuni viimase paari satani. See jäätub pidevalt ja nüüd on see punkt, kus ma ei saa üldse taset laadida või mäng hangub kokku.
Tasu kokku prügikasti võitmise eest. Kohutav mehaanika ja täiesti juhuslikud tahvlipaigutused tagavad, et enamik stsenaariume on täiesti võitmatud ilma palgapõhiseid tööriistu kasutamata. Täielik prügikast. Loodetavasti saab kogu see tööstusharu sellise röövelliku käitumise eest trahvi. Oodake, et maksate selle mängu eest rohkem kui AAA mängu ostes. 50 $ vähemalt. Ei aitäh.
Farm Heroes Saga Казуални oxx
Liidesel pole midagi viga. See peab olema üleriigiline naeruväärne katkestus. Eriti kui see on ainus meelelahutus, mida inimene saab. Ei saa tuld tulega võidelda. Jahuta maha.
Pärast saja dollari kulutamist kullakangidele ja tasemeni 975 jõudmist määrati teie programmiga kolme tärni saamine võimatuks. Neli korda jäätuks. Olin saavutanud suurepärase esimese kolme rekordi. Väga heidutav. Kui olen oma kullakangidega lõpetanud, kustutan mängu.
Alati suurepärane mäng, kas mõnel tasandil esitab see teile rohkem väljakutseid kui teistele, kuid kas mängud ei peakski nii olema? Nii, siin on negatiivne külg, mäng hangub, ma ei saanud oma auhindu kätte, ütles, et mul pole Internetti (mida ma ka teen!) Ma ei saanud mängus edasi liikuda, nii et kustutasin selle. Hind tõusis 4-lt 2-le
Farm Heroes Saga Įprastos temos frb
LÕBUS!!! Mida kauem ma mängin, seda rohkem ma mängu naudin. See esitab mulle jätkuvalt väljakutseid. Mul on raskusi numbrite eristamisega. Vanus võtab lõivu (78). Suurepärane mäng!
Shopping Mall Girl: Style Game 休閒 kkym
Ma armastan seda! Mul on nii raske maha panna. Mu abikaasa on väga pettunud, nii et ma üritan mitte hakata mängima, kui ta on kodus.
Väga pettunud! 241. tasemel lõpetasin teenitud klubikaaslaste vastuvõtmise. See muudab tasemed äärmiselt keeruliseks. Installisin mängu uuesti, kaotasin teenitud ja kogutud abistajad, kuid siiski ei saanud ma kaaslasi tasemele 241 ega 255. Minu lemmikmäng on nüüd minu jaoks kõige raskem!!
Rakendus meeldib, kuid see on aku. Annaks sellele 5 tärni, kuid pärast mõnda aega mängimist märkan veidrusi ja asju, mis ei juhtu siis, kui peaks, ja luksumine, mis on tähendanud erinevust taseme võitmise ja kaotamise vahel. Neile, kes väidavad, et peate raha kulutama: ei, te ei tee seda. Ma pole pärast mängimist sentigi kulutanud.Mõelge oma strateegia taseme võitmiseks ümber ja pidage meeles, et see on LIHTSALT MÄNG (@ tase 2965)
Üks algse matši kolmest mängust ja üks parimaid. Kahju näha, et nii palju arvustusi süüdistavad Kingi teenuse/tarkvara eest tasu võtmises. Arendajad, kunstnikud ja töötajad käivad selle mängu tegemiseks iga päev TÖÖL. Serverid ja riistvara pole tasuta. Täname neid TASUTA igapäevase mängu eest ja kui soovite rohkem - MAKSA SELLE EEST!
Nii palju lõbusam kui eelmisel korral... Ainus probleem on see, et see ei loo Interneti-ühendust.
Uuendatud ja kaotatud kõik tasemed üle 2000. Miks külmutustõrge, kui olete taset võitmas, mäng sulgub ja seade lülitub välja? Pingerida ei kuvata iga kord korralikult. Selle mänguga on mõned suured probleemid.
super lahe mäng. suur ajaraiskaja. Ainuke asi, mis mind tapab, on see, kui palju asju mängus ilmub. mitte reklaame, vaid osa mängust. ja ma lihtsalt klõpsan seda pidevalt, et saaksin päriselt mängida. tundub, et mängu avamine ja mängima hakkamine võtab kauem aega, kui peaks. Ma ei taha sellega leppida. Ma tahan avada mängu ja mängida nagu iga teist mängu.
Mu lemmik. Tõesti suurepärane. Kõik erinevad väljakutsed. Raske ja lihtne. Meeskonnamäng, soolomäng, tõrgeteta, hea arendaja. KING mäng. Kõik KING-i rakendused/mängud üle keskmise. KING on kõige paremini arendatud mängud. Jätka samas vaimus! Aitäh!
Varem oli see armas ja lõbus mäng, kuni tegite selle nii naeruväärselt raskeks. Ma ei jõua isegi nende käikudeni, mida pean Rancidi tasemel tegema. Kui see pole lõbus, miks ma peaksin oma aega mängu mängimisele raiskama. Löömine, mitte ainult kaotamine, ei ole seda väärt!